We vinden goede service erg belangrijk, zowel voor als na je bestelling.

Heb je een specifieke vraag over een product of over je bestelling of vind je op deze pagina’s niet wat je zoekt? Neem dan contact met ons op vis sales@ariko.nl. We helpen je graag verder!
 

Veelgestelde vragen:
 

Wanneer komt mijn pakket?

Zodra je bestelling ons magazijn heeft verlaten ontvang je een trackingcode van ons per e-mail. Zodra de code actief is zie je de verwachte levertijd van het pakket. Grote pakketten worden doorgaans tussen 08:00-18:00 uur geleverd op werkdagen (vanwege de grootte van deze pakketten worden deze met het zakelijke netwerk geleverd). De tracking is altijd leidend.

Wat is de levertijd?

We verzenden bestellingen dezelfde werkdag, indien voor 16:00 uur of 20:00 uur besteld. Per product geven we de uiterste verzendtijd aan.

Ik heb mijn pakket niet ontvangen, wat nu?

De tracking die je hebt ontvangen van het pakket is altijd leidend. Geeft de tracking de status ‘geleverd’ maar heb je het pakket niet ontvangen? Doe dan even navraag bij de buren. Hebben zij het ook niet ontvangen? Dan kunnen wij een onderzoek voor je starten, stuur ons even een e-mail via sales@ariko.nl. Vermeld in deze e-mail altijd het factuurnummer.

Ik heb iets beschadigd ontvangen. Wat moet ik doen?

Stuur een e-mail (sales@ariko.nl) met daarin het factuurnummer, foto’s (indien mogelijk) en een duidelijke omschrijving van de schade. We ontvangen ook graag de gewenste oplossing zodat we je snel kunnen helpen.

Ik heb iets verkeerds ontvangen. Wat moet ik doen?

Om het zo snel mogelijk op te lossen ontvangen we graag een e-mail (sales@ariko.nl) met daarin het factuurnummer en een foto van het ontvangen artikel (indien mogelijk van de barcode). We lossen het dan zo snel mogelijk voor je op.

Hoe kan ik iets retourneren?

Je kunt je bestelling binnen 30 dagen na ontvangst retourneren. Verpak de retour goed! Beschadigingen tijdens de retourzending worden niet vergoed. Voeg het retourfomulier toe aan het pakket en breng deze naar een afleverpunt.

Hoe neem ik contact op met de klantenservice?

Je kunt een e-mail sturen naar sales@ariko.nl. We reageren doorgaans binnen één tot twee werkdagen.

 

Shoppen doe je bij ARIKO

Ontdek het ruime assortiment producten

Gratis verzending

Bestellingen boven €20 in Nederland en boven €50 naar andere EU-landen

Geldteruggarantie

30 dagen geld terug garantie
American Express Apple Pay Google Pay iDEAL Maestro Mastercard PayPal Shop Pay Union Pay Visa