Wij begrijpen heel goed dat je na ontvangst van je bestelling de producten uitgebreid wilt bekijken. Daarom hanteren wij een bedenktijd van 30 dagen na ontvangst van je aankoop.


Toch niet blij met je aankoop? Blijkt de maat of kleur niet juist te zijn? Geen zorgen, je kunt je artikel binnen 30 dagen na ontvangst van al je producten nog retourneren. Na ontvangst heb je dus 30 dagen de tijd om je aankopen terug te sturen. Bekijk het product gerust zoals je in de winkel zou doen. Voorbeeld: haal de camera uit de doos en bekijk hem van alle kanten. Wij willen graag benadrukken dat de geldende zichttermijn van 30 dagen duidelijk geen gebruikstermijn is waarin je het product uitvoerig kunt gebruiken alvorens te herroepen. 

 

Voorwaarden bedenktermijn:

  • Je bent als klant aansprakelijk voor de waardevermindering van gekochte producten, als die is ontstaan door gebruik dat verder gaat dan passen en proberen.  
  • Cosmetica en verzorgingsproducten die bij ontvangst zijn verzegeld of geseald, bijvoorbeeld door middel van cellofaan, een strip of een sticker mogen alleen ongeopend en in de onbeschadigde, originele verpakking worden geretourneerd. Geopende of gebruikte cosmetica en verzorgingsproducten worden dus niet teruggenomen.
  • Ondergoed kan, vanwege de hygiëne, niet direct op de huid gepast worden. Houd bij het passen daarom altijd je eigen ondergoed onder het nieuwe ondergoed aan.
  • De 30 dagen bedenktijd geldt alleen voor die producten die bij de webwinkels van Poorter Detailhandel B.V. gekocht zijn.
  • Voor een uitgebreidere uitleg over producten die uitgesloten zijn van herroeping, verwijzen we naar artikel 9 van de algemene voorwaarde.

Shoppen doe je bij ARIKO

Ontdek het ruime assortiment producten

Gratis verzending

Bestellingen boven €20 in Nederland en boven €50 naar andere EU-landen

Geldteruggarantie

30 dagen geld terug garantie
American Express Apple Pay Google Pay iDEAL Maestro Mastercard PayPal Shop Pay Union Pay Visa