Herroepingsrecht

In de periode van 30 dagen na ontvangst van je totale bestelling heb je de mogelijkheid te herroepen. Je bent op tijd met herroepen als je de herroeping verzendt voordat deze termijn is verstreken. Tijdens deze bedenktijd van 30 dagen dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je dient het product slechts in die mate uit te pakken, zodat je kunt beoordelen of je het product wenst te behouden. Het uitgangspunt hierbij is dat je het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals je dat in een fysieke winkel zou mogen doen.

 • De 30 dagen bedenktijd geldt alleen voor die producten die bij de webwinkels van Poorter Detailhandel B.V. gekocht zijn.
 • Je kunt binnen een termijn van 30 dagen na ontvangst van je totale bestelling en zonder opgave van reden de koopovereenkomst herroepen, je bent op tijd met herroepen als je de herroeping verzendt voordat deze termijn is verstreken.
 • Een aantal producten is uitgesloten van herroeping, hiervoor verwijzen we naar de algemene vorwaarde.
 • Bekijk de pagina over de bedenktermijn nadere informatie over het herroepingsrecht.
   

Retourprocedure

Mag je het artikel retourneren na gebruik?

 • Je bent als klant aansprakelijk voor de waardevermindering van gekochte producten, als die is ontstaan door gebruik dat verder gaat dan passen en proberen. 
 • Cosmetica en verzorgingsproducten die bij ontvangst zijn verzegeld of geseald, bijvoorbeeld door middel van cellofaan, een strip of een sticker mogen alleen ongeopend en in de originele onbeschadigde verpakking worden geretourneerd. Geopende of gebruikte cosmetica en verzorgingsproducten worden dus niet teruggenomen.
 • Ondergoed kan, vanwege de hygiëne, niet direct op de huid gepast worden. Houd bij het passen daarom altijd je eigen ondergoed onder het nieuwe ondergoed aan.
 • Sommige producten kunnen worden voorzien van een wachtwoord bij het eerste gebruik. Het product moet vrij zijn van een wachtwoord.
   

Retourzending

Stuur je retour naar onderstaand adres (afgeven is niet mogelijk).
Retouradres:
Ariko
T.a.v. retourafdeling
Johan Gramstraat 63
2522WV ‘s-Gravenhage

De directe kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening. Houd er rekening mee dat deze kosten ongeveer gelijk zijn aan de verzendkosten. De kosten zijn afhankelijk van het gewicht en grootte van de zending. Retourneer je vanuit het buitenland? Dan kunnen de kosten hoger uitvallen.

Terugbetaling

 • Indien je een bedrag betaald hebt, zal dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terugbetaald worden met hetzelfde betaalmiddel waarmee je betaald hebt. Poorter Detailhandel B.V. mag wachten met terugbetalen tot zij de goederen retour heeft ontvangen of je hebt aangetoond dat de goederen zijn afgeleverd bij Poorter Detailhandel B.V., al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Aan de terugbetaling zijn voor jou geen administratiekosten verbonden.
 • De directe kosten van het terugzenden van de goederen en het risico van verzending van je adres naar onze vestiging zijn voor jouw rekening.
 • Wanneer je een bestelling in zijn geheel retourneert, ontvang je het totale factuurbedrag inclusief de verzendkosten terug. Indien je een bestelling gedeeltelijk retourneert ontvang je enkel de artikelwaarde terug. 

Shoppen doe je bij ARIKO

Ontdek het ruime assortiment producten

Gratis verzending

Bestellingen boven €20 in Nederland en boven €50 naar andere EU-landen

Geldteruggarantie

30 dagen geld terug garantie
American Express Apple Pay Google Pay iDEAL Maestro Mastercard PayPal Shop Pay Union Pay Visa