Levertijd binnen Nederland

Bestellingen worden binnen 2-4 dagen geleverd (tenzij anders aangegeven). Bestellingen geplaatst op vrijdag na 20:00 uur en in het weekend, worden op maandag verzonden en op dinsdag geleverd.

De levertijd kan om drie redenen afwijken:

  1. De afmetingen van het pakket. Bij grotere pakketten is het mogelijk dat de levertijd toeneemt.
  2. De bestelling bestaat uit meerdere artikelen die in verschillende warehouses liggen. Deze artikelen worden door verzameld en in één pakket verzonden. Dit verzamelen zorgt voor het oplopen van de levertijd. Het zorgt er wel voor dat de bestelling in één keer bezorgd wordt. Hierdoor hoef je niet op meerdere momenten thuis te zijn om je bestelling te ontvangen én dragen we samen bij aan een beter milieu.
  3. In verband met drukte in de werkplaats kan het voorkomen dat een werkdag later geleverd worden.
     

Levertijd in België

Brievenbuspost en kleine pakketten naar België worden in samenwerking met DHL door bpost geleverd. Pakketten groter dan 120 x 60 x 50 cm worden door DHL geleverd. Voor Vlaanderen geldt net als voor Nederland: bestellingen worden binnen 2-4 dagen geleverd. Bestellingen geplaatst op vrijdag na 20:00 uur en in het weekend, worden op maandag verzonden en op dinsdag geleverd. Houd ook hier rekening met afwijkingen in levertijden zoals deze gelden in Nederland.

Levertijd overige landen

Voor de levertijden naar overige landen is 2-8 dagen.

 

 

Shoppen doe je bij ARIKO

Ontdek het ruime assortiment producten

Gratis verzending

Bestellingen boven €20 in Nederland en boven €50 naar andere EU-landen

Geldteruggarantie

30 dagen geld terug garantie
American Express Apple Pay Google Pay iDEAL Maestro Mastercard PayPal Shop Pay Union Pay Visa